Foto: EPA-EFE/MICHAEL ERREY

Novak je bio glavna zvezda.

Novak Đoković se vratio u Australiju posle jednog od najvećih skandala u svetu sporta. Srpski teniser je deportovan pre godinu dana iz Australije zbog činjenice da nije vakcinisan, iako je pre toga dobio medicinsko izuzeće.

Posle velike sudske sage i boravka u pritvoru, Novak je na kraju deportovan uz zabranu od tri godine ulaska koja mu je kasnije poništena.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je doputovao u Adelajd koji će mu biti odskočna daska za Australijan open, a prvi nastup je imao u dublu u kojem je u paru sa Vasekom Pospišilom doživeo poraz.

Ipak, to je biolo u drugom planu jer je sav fokus bio na pojavi Đokovića na terenu. Prema nekim nezvaničnim informacijama, oboren je rekord po poseti na terenu broj 1, a navijači su na svaki način pokušavali da uđu na stadion.

Mnogi su sa zastavama došli da bodre srpskog asa uz brojna druga obeležja i poruke da je najveći svih vremena, ali nisu svi mogli da uđu na teren.

Jednostavno, nije bilo dooljno mesta za sve, pa su se mnogi snalazili. Zbog položaja terena na kojem je igran meč, navijači su pronalazili pukotiNe kroz koje su virili i tako „uživo“ gledali meč srpskog tenisera.

Navijači su za lokalne medije objasnili koliko su uzbuđeni i da su tu da podrže Novake jer je njegov povratak u Australiju fenomenalna stvar za tenis.

BONUS VIDEO Divan gest Novaka: Pogodio skupljačicu loptica, pa oduševio sve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar