Novak Đoković Foto:Jack GUEZ / AFP / Profimedia

Novak Đoković uspeo je da osvoji zlato na Olimpijskim igrama i ostvari najveći san u svojoj karijeri i tim praktično osovji sve što se moglo osvojiti.

To je bila inspiracija jednom od njegovih obožavaoca da napravi pesmu posvećenu najboljem igraču svih vremena koja je i samog Novaka oduševila.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan navijač je napisao da pesmu i fotografiju napravio uz pomoć veštačke tintelignecije. Uradio je to pre desetak dana, a pesma je došla i do Đokovića koji je odlučio da je podeli sa svima na društvenim mrežama.

Pesma opisuje sve ono kroz šta je Novak prošao tokom karijere, kao i to da je osvojio 99 titula do sada i da je konačno uzeo zlato na Olimpijskim igrama.

„Imam 99 titula i jedna od njih je sa Olimpijskih igara. Tebe brinu grend slemovi? Ja sam ih sve osvojio sine. Ja imam 99 titula i jedna od njih je sa Olimpijskih igara“, tako glasi refren ove numere.

Kroz pesmu se zahvaljuje i svim navijačima koji su bili uz njega, a uz to je autor numere iskoristio i da spomene rečenicu „Laku noooooooć“ koju je Novak iskoristio na Vimbldonu kada se iznervirao zbog sramotnih poteza navijača Holgera Runea pa ih je tako poslao na spavanje.

„Nije loše, nije loše, moja priča je ispričana, a svim onim koji ne poštuju igrače imam da kažem samo laaaaakuuuu noooooć“, stoji u pesmi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar