Oduševljen povratkom u Pert.

Novak Đoković je pobedom otvorio nastup na Junajted kupu u žpertu i doneo Srbiji prvi poen u meču protiv Kine.

On je sa 6:3, 6:2 savladao Žižen Ženga, a posle meča je sijao od zadovoljstva.

PROČITAJTE JOŠ

„Sjajno je ponovo biti ovde u Pertu. Hvala svima što ste došli jer je Nova godina za nekoliko sati i cenim što ste došli. Nadam se da ćemo zajedno proslaviti Novu godinu na terenu. Ovde sam ponovo posle 10 godina. Ova je jedna od najlepšihj arena unutra i spolja na kojima sam ikada igrao. Australija je moje srećno mesto, gde sam osovjio najviše slemova. Volim da igram ovde i nedostaje mi da igram u Pertu pred vama“.

Osvrnuo se i na sam duel.

„Malo sam bio zarđao na početku, van tempa i ritma u prvih pet, šest gemova. Ali to je normalno. Kada niste igrali zvaničan meč više od mesec dana, potrebno je vreme da sve proradi. On je dobro servirao na počeku, nije imao mnogo toga do izgubi. Servis je bio odličan kada mi je trebalo da se izvučem iz problema. Kada sam ga brejknuo bilo je 3:2 u prvom setu, tada je momentum prešao na moju stranu, osetio sam kako lepo prolazim kroz loptu. Lepo je početi sezonu pobedom u dva seta.

Bilo je pitanje u vezi mešovitog dubla koji ga čeka za kraj dana.

“ Pre nekoliko dana na terenu za treningOd Olimpijskih igara nisam igrao miks. Olgu jako dobro pozanjem i nadam se da će svoj meč u singlu pobediti. Ako ne vraćamo se ovde da dobijemo ovaj duel u miksu i jednva čekam.

BONUS VIDEO Novakov poslednji poen na meču

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar