Foto: Instagram United Cup

Dobro se zabavljaju srpski teniseri u Australiji.

Najbolji teniser planete Novak Đoković pokazao je deo svojih vokalnih sposobnosti, koje obično „treniramo“ uglavnom kad se tuširamo u kupatilu.

PROČITAJTE JOŠ:

U istoj zemlji će od sredine januara braniti titulu na Australijan openu, osvojenu početkom 2023. u finalu protiv Stefanosa Cicipasa.

Dotle može da se posveti takmičenju uz Olgu Danilović u grupi sa Kinom i Češkom u Pertu. Između mečeva našli su način da prekrate vreme i to posebnom igrom.

Olga je na ušima držala slušalice i morala je sa usana da pročita zadatu reč koju je Novak izgovorio. Zadatak je bio da ponovi „zgrada opere“.

Danilovićeva se pomučila i ponavljala „Openhajmer“, ili „otvorena kuća“, dok Novak nije prebacio izgovor „po srpski“, a onda na kraju i zapevao.

To se dopalo organizatorima Junajted kupa, pa su ovaj detalj podelili sa svojim pratiocima i pokazali deo glasovnih mogućnosti srpskog igrača.

Đoković će pored Olge, Srbiju predstavljati zajedno i sa Dejanom Radanović, Natalijom Stevanović, Hamadom Međedovićem i Nikolom Ćaćićem.

Srbija prvi meč igra 31. decembra u 10 časova protiv Kine, a po pravilu se igraju muški i ženski singl i miks dublovi. Novak će prvi zaigrati protiv Džidžen Džanga, dok će Danilovićeva igrati protiv Ćinven Dženg.

Potom se drugog januara igra protiv Češke, a iz grupa prolaze najbolji timovi i dva najbolja drugoplasirana tima. Turnir traje do sedmog januara.

BONUS VIDEO: Gem koji je presudio Novaku Đokoviću, ali i Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar