Novak Đoković Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Da li je to realno ili samo spekulacija? Saznaćemo uskoro, tek švajcarski "Blik" navodi da bi Novak Đoković mogao da zaigra na turniru u Ženevi od 18. do 25. maja.

Najavio je Đoković početkom godina da možemo od njega očekivati neočekivane stvari, ali ovo je ona odluka koja spada u red onih koje će iznenaditi sve.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Srbin je odigrao samo šest mečeva na šljaci pre Rolan Garosa koji je na programu od 26. maja do 9. juna, pa bi možda mogao da odluči da se pojavi na terenu na takmičarskom meču i ranije.

Tu mogućnost je najavio švajcarski medij sa porukom da je jedna specijalna pozivnica za turnir u Ženevi (serija 250) od 18. do 25. maja ostala nepodeljena.

Preostale dve su dodeljene Endiju Mariju i Mateu Beretiniju, a navodno je „veza“ za specijalnu pozivnicu Rajner Šitler, suvlasnik turnira i prijatelj Janka Tipsarevića.

Đoković se još nije oglasio ovim povodom, ali na turniru igraju Kasper Rud, Tejlor Fric, Ben Šelton, Tomi Pol, Nikolas Đari i Sebastijan Baez, pa će konkurencija biti i te kako jaka.

BONUS VIDEO Novak Đoković: Ove godine mi je drugačiji osećaj, videćemo na Rolan Garosu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar