Novak Đoković zvižduci u Rimu
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Novak Đoković je odigrao samo šest mečeva na šljaci ove godine i deluje daleko od nestvarnog nivoa koji je prikazao prošle godine. To je navelo mnoge da stave, barem, znak pitanja kada se govori o tome šta bi trebalo očekivati od njega na predstojećem Rolan Garosu.

Srpski teniser nije odigrao manje mečeva na šljaci od 2006. godine pre Rolan Garosa, a deluje da ne može da pronađe pravu igru.

PROČITAJTE JOŠ

I sam je poručio da ima nešto „drugačiji osećaj“ što mu je čudno, pa se s pravom svi navijači pitaju da li na Rolan Garosu može da odbrani titulu od 26. maja do 9. juna.

O tome je govorio i Endi Rodik koji je nakon poraza Đokovića od Alehandra Tabila u trećem kolu mastersa u Rimu istakao da i sam brine zbog srpskog asa.

„Zabrinutiji sam zbog njegove igre, možda nikada nije bilo tako u ovih 15 godina. Imajući to na umu, možda mu je potrebno da mnogo nas kaže, da ga podseti na mentalitet ‘ja protiv sveta’ koji je usavršio tokom kaijere. Koliko dugo ćemo pričati, ‘ma okrenuće on sve to?’ Ja to pričam cele godine“, kaže Endi.

BONUS VIDEO Poraz Đokovića od Tabila u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare