(AP Photo/Adam Hunger)

Nik Kirjos, australijski teniser, jedan je od najglasnijih kada je u pitanju tema doping skandal Janika Sinera.

Naime, Italijan je u prvoj polovini ove godine dvaput zaredom bio pozitivan na klostebol, koji se nalazi na listi zabranjenih supstanci u sportu.

Iako je u Sinerovom uzorku pronađena veoma mala količina zabranjene supstance, Kirjos je već nekoliko puta komentarisao taj slučaj i tražio suspenziju za Italijana, odnosno jednaka pravila za sve.

PROČITAJTE JOŠ:

Dve Sinerove žalbe su uložene, WADA tek treba da se pozabavi ovim slučajem na malo ozbiljniji način, ali Italijan je izbegao suspenziju i samo mu je oduzeto 400 ATP bodova i nešto novca.

Kirjos je na društvenoj mreži „X“ odgovorio na objavu jedne Sinerove fan stranice. Naime, u objavi tog profila nalazi se kratak video sa čudnim izrazom na Sinerovom licu, a opisu piše Đoković, Alkaraz i Zverev eliminisani (sa US Opena).

Međutim, Kirjos je ovoj objavi dao drugu dimenziju.

„Kada je i dalje prisutno u drugom testu, ha-ha-ha. Sam sebe zasmejavam“, odgovorio je Kirjos, aludirajući na doping testove kojima je Siner prethodno podvrgnut.

Siner nije do sada ulazio u sukob sa Kirjosom, već je dogurao do polufinala US Opena, gde će igrati protiv Džeka Drejpera.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar