Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Janik Siner i doping afera u kojoj je učestvovao i dalje se nalazi u centru pažnje, a pojedini teniseri ne mogu da se pomire sa objašnjenjem i tretmanom koji je imao Italijan u čitavom procesu.

Siner je u međuvremenu posle pet meseci otpustio fizioterapeuta koji je bio odgovoran za čitavu situaciju. ali je to zasmetalo Niku Kirjosu, jednom od najvećih njegovih kritičara.

PROČITAJTE JOŠ

„Samo se pitam zašto je čekao pet meseci da otpustio fizija. Ako su odman znali šta se desilo“, napisao je Australijanac na društvenim mrežama i tako rekao ono što mnogi misle.

Inače Kirjos je ovom porukom reagovao na post Liama Brodija, britanskog tenisera koji je sada 283. na svetu, a prošle godine je bio 93. On je kritikovao odnos velikih TV stanica prema Sineru, odnosno želju da se „njegov imidž opere“.

„Nije tretiran drugačije od ostalih, ali je dobio predsednički tretman za intervjue sa ESPN kako bi sačuvao ugled. Gde je energija za ostale. Nikada nisam video ovako nešto.“

Kirjos je ušao i u sukob sa Tonijem Nadalom, stricem i bivšim trenerom kralja šljake. Španac je stao u Sinerovu odbranu rekavši da ne veruje da je on to namerno uradio i da je platio dovoljnu cenu oduzimanjem 400 poena i zarade iz Indijan Velsa.

„Da li bi Toni stao u moju odbranu!? Igrači znaju da ja ne govorim ovde o varanju“, dodao je da mu najviše smeta kako je odrađen ceo postupak.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare