EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Karlos Alkaraz i Janik Siner, najbolji teniseri na svetu u ovom trenutku, oprostili su se od Rafaela Nadala, koji je završio igračku karijeru.

Alkaraz je kao Španac bio posebno emotivan, pošto mu je Nadal bio uzor i neko na koga je mogao da se ugleda iz prve ruke.

„Od deteta koje te je gledalo na televiziji i sanjalo da postane teniser, do onog koje je imalo ogroman dar da igra zajedno s tobom na Rolan Garosu i predstavlja Španiju na Olimpijskim igrama! Hvala ti mnogo što si primer na svim nivoima, tvoje nasleđe je neponovljivo! Mnogo sam uživao u tebi i mnogo ćeš mi nedostajati kada odeš posle Dejvis kupa, Rafa“, napisao je Alkaraz.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi Španac objavio je i dve slike sa Nadalom – na jednoj je bio dečak, a na drugoj se grli sa Rafom na Olimpijskim igrama.

Emotivnu poruku imao je i Janik Siner, trenutno prvi teniser na ATP listi.

„Hvala ti Rafaele Nadale za sve što si dao sportu. Imati priliku da provedem nekoliko sedmica trenirajući s tobom pre nekoliko godina je nešto što nikada neću zaboraviti. Gledati ti kako radiš kao sportista, ali i upoznati te kao osobu van terena bilo je još posebnije. Prava legenda igre koja je utrla put i naučila mnoge od nas kako da budemo i igrač i osoba. Nedostajaćeš na turu“, napisao je Siner uz slike sa treninga sa Nadalom.

Inače, Nadal vodi sa 2-1 u međusobnim mečevima sa Alkarazom, dok sa Sinerom ima skor 3-0.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Carlos Alcaraz Garfia (@carlitosalcarazz)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar