Hrvatski teniski stručnjak Goran Ivanišević kaže da neće raditi kao trener neko vreme i da ima malo drugačije planove.

Nedavno se rastao sa Novakom Đokovićem posle šest godina berićetne saradnje, koja je prekinuta posle mastersa u Indijan Velsu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo je Novak stigao do treće runde gde je poražen od Luke Nardija i prestali su Ivanišević i Đoković da rade zajedno, a srpski as je trenirao sa Nenadom Zimonjićem.

„Ne, sve se odmaram i rekao sam da do devetog meseca hoću da se odmorim i da ću uživati. Idem na Evropsko prvenstvo sa sinom da odgledam tri utakmice. Za sada imamo tri u planu, pa malo duže leto, nisam imao slobodno leto da sam imao tri nedelje u komadu da spojim. Tako da sam rekao do devetog meseca ništa, a videćemo posle toga šta dalje. Sigurno me čekaju novi izazovi, voleo bih da ostanem trener i da radim sa nekim mlađima“, rekao je Ivanišević u Zagrebu.

Goran je većinu vremena provodio sa 36-godišnjim srpskim igračem koga je pratio čitave godine na ATP turu po najvećim turnirima od mastersa do grend slemova.

Đoković jeste poslednjih sezona zbog godina igrao manje turnira, ali je sve vreme radio i bio konkurentan na onim najvećim, pa je tako lani osvojio tri grend slema.

Ove sezone nije počeo dobro pošto je stigao do polufinala Australijan opena i mastersa u Monte Karlu, ali za sada nema nijedan trofej.

BONUS VIDEO: Đoković izgubio od Ruda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare