Tejlor Svift i Trevis Kelsi
Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

US Open je uvek privlačio poznate, ali je to pogotovo slučaj u godini u kojoj Amerikanac nastupa u finalu. Tako smo videli neke neobične situacije.

Miodrag Dimitrijević Foto:Nova.rs; shutterstock

Ilon Mask, po „Forbsovoj“ listi najbogatiji čovek sveta sa 241,8 milijardi, sedeo u jednoj od loža i gledao meč Janika Sinera i Tejlora Frica (na kog je Drejk „bacio kletvu opkladom od 210.000 dolara„, a u njegovom društvu je bio i Bobi Kotik, aktuelni generalni direktor „Aktivižna“, jedne od najpoznatijih firmi za video igre.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi su odmah posumnjali da upravo njih dvojica kuju neki plan koji kada je u pitanju gejming industrija. Ne bi to bilo preveliko iznenađenje jer je postoji bolji način da se tako dva velika imena sastanu, a da ne bude sumnjavo osim pred kamerama sveta.

Ilon Mask na US Open 2024
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Sa druge strane, veliku pažnju je privukla najveća muzička zvezda današnjice Tejlor Svift. Ona se pojavila na meču sa dečkom Trevisom Kelsijem, NFL zvezdom i članom Kanzas Siti Čifsa. Zanimljivo oni nisu skidali ruke jedno sa drugog (osim da povremeno popiju „Honey deuce“), pa su mnogi smatrali da preteruju.

Svi su gledali kako se maze, kako je on grli, ona mu pada u zagrljaj. To je čak i iritiralo neke navijače, doduše ispad je imala i Mikaela Šifrin koja je u prenosu pokazala grudnjak.

BONUS VIDEO Prva konferencija Novaka Đokovića kao olimpijskog šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar