Hamad Međedović
Foto: Youtube Screenshot Wimbledon

Hamad Međedović je otkrio mnoge nepoznate detalje.

Srpski teniser je uspeo da se plasira u glavni žreb Vimbldona pobedom nad Bilijem Herisom sa 6:4, 7:6(6), 6:4, a onda sijao od zadovoljstva.

PROČITAJTE JOŠ

Iznenadio je i samog sebe koliko je dobro igrao.

„Mnogo mi ovo znači, i dalje ne mogu da verujem šta sam uradio. Po prvi put sam igrao ovde i kvalifikovao sam se na debiju, zapravo sam igrao kao junior, ali je to bilo odavno. Nisam mislio da sam sposoban da to uradim prve godine jer nisam mnogo igrao na travi, ali sam veoma srećan i mnogo mi ovo znači“, rekao je Međedović.

Intervjuer ga je pitao i o servisu za koji je rekao da je zastrašujuće dobar.

„Servis mi je dobro išao, tokom sva tri sata sam imao poverenje u servis.“

Srpski as je pojasnio i da da je igrao u bolovima.

„Imao sam težak meč juče, igrali smo tri sata, nisam imao mnogo vremena da se oporavim, a počeli smo u 11.30 danas i dalje samo osećao bol u čitavom telu, imao sam žuljeve na nogama, imao sam operaciju na prstu noge i dalje se nisam 100 posto oporavio od toga, ali nije to velika stvar sada kada sam se kvalifikovao. Pobeđivanje odnosi bol.“

Kao srpskog igrača su ga pitali da li bi želeo da u prvoj rundi igra protiv Novaka Đokovića. Hamad je na to odgovorio sjajno.

„Ne bih voleo da igram protiv Novaka, bilo bi lepo da igramo, ali hajde da ostavimo to za neku kasniju rundu. Bilo bi to veliko zadovoljstvo, ali želim da pokušam da pobedim u prvoj rundi“, završio je Međedović.

BONUS VIDEO Jokić ispratio trku svog konja u Somboru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar