EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Novak Đoković biće deo dva posebna teniska događaja pred kraj tekuće sezone, a na oba će nastupati i njegovi prijatelji i kolege.

Dejvis kup reprezentacija Srbije proteklog vikenda pobedila je Grčku sa 3:1 u Beogradu, a Novak je svom timu doneo dva poena – jedan u singlu i jedan u dublu.

Odmah nakon obaveza sa reprezentacijom, Novak je otišao u Bugarsku, gde će protiv Grigora Dimitrova u utorak 17. septembra igrati egzibicioni meč.

„Uglavnom je zbog momaka s kojima igram. Grigor, on je došao u Srbiju da igra na Adrija turu pre nekoliko godina i onda smo se dogovorili da ću i ja igrati u Bugarskoj kad obojici bude odgovaralo. Radujem se tome, nikad nisam igrao u Bugarskoj, a kulturno smo slične nacije i narodi. To će biti zabavno“, rekao je Đoković posle Dejvis kup mečeva sa Grcima.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je preko Instagrama objavio i kako peva poznati hit, a Dimitrov je podelio taj snimak uz sledeću poruku:

„Karaoke veče je u toku. Idemo“.

Foto: Printscreen Instagram

Đoković i Dimitrov snimljeni su zajedno u Bugarskoj, a dvorana u Sofiji je spremna za njihov okršaj i dobru zabavu u utorak.

Ovo neće biti jedini meč koji će Novak odigrati van planiranog rasporeda ove godine. Prvog dana decembra trebalo bi da se sastane sa Huanom Martinom del Potrom, koji mu je uvek bio dobar prijatelj, a sada želi da se pored Novaka zvanično oprosti od tenisa.

„A Delpo se penzioniše na ovom meču i svi znamo za njegov uticaj na tenis. Jedan od najzabavnijih u tenisu, harizma, karakter, divan momak, to bi trebalo da bude veliki događaj i fenomenalno iskustvo. Biti deo oproštajnog meča je čast“, objasnio je Đoković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar