Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Težaak meč pred srpskim teniserom.

Novak Đoković je počeo sezonu na šljaci vrlo stresnom pobedom i mučenjem u drugom kolu Monte Karla protiv anonimnog tenisera iz Rusije, Igora Gahova koji je pružio žestok otpor.

Sada ga čeka neporedivo teži izazov protiv Italijana Lorenca Musetija koji igra u velikoj formi u kneževini, a taj duel možete pratii na kanalu Sport klub 1, ne pre 14 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Pre njih dvojice će na glavni teren „Ranije III“ Janik Siner i Hubert Hurkač, a pobednik u tom duelu je i potencijalni rival srpskog tenisera u četvrtfinalu.

Posle njih sledi duel Nikolasa Džarija i branioca titule Stefanosa Cicicipasa pre nego što Đoković izađe na teren.

Srpskog tenisera očekuje pakleno težak zadatak, s obzirom na to da ga je Museti već jednom ozbiljno namučio kada je na Rolan Garosu pre dve godine Novak izveo jedan od najvećih preokreta.

Museti u meč sa Đokoviem ulazi sa tri uzastopno dobijena seta sa nulom i pobedama u kojima je izgledao kao mašina sa puno optimizma da može da skine svetskog broja jedan.

Đoković će zbog toga morati da značajno podigne nivo igre iz prethodnog duela, ako želi da nastavi pohod ka trećoj tituli u Monte Karlu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar