Foto: Instagram / Patrick Mouratoglou

Na prvom se nije proslavio pošto je u Indijan Velsu izgubio u drugom meču na turniru, a ovog puta se vratio na dobro poznatu šljaku turnira u Monte Karlu.

Pred turnir koji počinje sedmog, a završava se 14. aprila veće pitanje od forme u kojoj igra Novak biće ko će mu biti trener i hoće li ga imati.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je nedavno prekinuo šestogodišnju saradnju sa Goranom Ivaniševićem i ostao je bez trenera, a od tada je uz njega Nenad Zimonjić, ali ne kao stalni deo tima.

Sada je još jedan teniski stručnjak podelio fotografiju sa Đokovićem, pošto je srpski igrač trenirao sa Holgerom Runeom.

Danski teniser se zagreva za turnir sa Novakom kao i ranijih godina, a Patrik Muratoglu, Holgerov trener kaže da je time „sezona na šljaci zvanično otvorena“.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели THE COACH (@patrickmouratoglou)

On je sa Runeom obnovio saradnju ove godine, pošto je Rune jedno kratko vreme probao da sarađuje sa Borisom Bekerom i nije uspeo.

Sa Muratogluom je do sada ostvario najveći uspeh pošto je pre nešto više od dve godine pobedio Novaka u finalu mastersa u Parizu i uzeo titulu iz serije 1000.

Muratoglu je tokom trenerske karijere radio sa brojnim poznatim imenima iz sveta tenisa, od Markosa Bagdatisa, Stefanosa Cicipasa i Runea do Serene Vilijams kojoj je bio trener deset godina.

BONUS VIDEO Đoković o Ivaniševiću: kraj profesionalne saradnje ne znači kraj prijateljstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare