Foto: Nova.rs

Nije ga poremetilo loše vreme.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak Đoković nije odradio trening onako kako je zamislio, a za sve je kriva kiša. Nakon dva topla dana u Melburnu, vreme se ponovo pogoršalo, a kiša je na kraju pokvarila trening srpskom teniseru.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je na terenu broj 16 koji je postao mesto za trening ove godine na Australijan open trebalo da trenira od 14.30, ali je kasnio oko 45 minuta kako bi odradio svoje rutine zagrevanja i istezanja.

Foto: Nova.rs

Nebo je već ozbiljno pretilo i poneka kap kiše je već krenula da pada, pa je Goran Ivanišević koji je stigao pre Đokovića u jednom trenutku uzeo telefon i sa nekim komunicirao verovatrno da vidi da li će treninga uopšte i biti.

Ipak, srpski as se pojavio i ponovo je dočekan velikim ovacijama.

Foto: Nova.rs

Počeo je zagrevanje u jednom trenutku, ali je posle svega pet minuta morrao da sedne na stolicu jer je kiša pojačala.

Novak se u tom periodu dobro zabavljao, pa je na kratko ustao i krenuo da đuska i da se šali sa Goranom Ivaniševićem i ostatkom stručnog štaba, a sve vreme su se smejali i dobacivali fore. Novak se poigravao i sa reketom koji je bacao i hvatao.

Foto: Nova.rs

Posle nekoliko minuta kiša je na kratko stala, a zatim su Ivanišević, Miljan Amanovič i Novak uzeli peškire da prebrišu teren uz osnovnu liniju.

I kada su ponovo krenuli da razmenjuju udarce, krenuo je pljusak i tada su defintivno odlučili da prekinu sa treningom i napuste teren, a pretpostavka je da su ga nastavili u jednim od unutrašnjih terena na kompleksu.

Foto: Nova.rs

Navijači su došli u velikom broju, a najbučniji su bili oni iz Kine, ali su svi na kraju ostali kratki za autograme i slikanje, jer je zbog pljuska sve ekspresno zavšeno.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Intervju Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar