Boris Beker/Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Boris Beker, slavni nemački teniser i trener, demantovao je da je ono što je Ivan Ljubičić predstavio kao njegovu izjavu, a tiće se Novaka Đokovića.

Ljubičić je nedavno istakao da je Novak prihvatio superiornost Karlosa Alkaraza, koji ga je savladao ponovo, drugu godinu zaredom, u finalu Vimbldona.

“Naravno da će biti motivisan u Parizu, ali šta ćemo posle? Bez Federera, bez Nadala, sve je drugačije. Boris Beker mi je nedavno rekao da mu se čini da je Đoković praktično prihvatio superiornost Alkaraza, što nikada nije radio sa Nadalom i Federerom”, rekao je Ljubičić.

PROČITAJTE JOŠ:

Beker je nekoliko dana kasnije podelio tu objavu i napisao:

„Nikada nisam ovo rekao“.

Đoković još uvek nema titulu ove sezone, ali je maksimalno motivisan da na Olimpijskim igrama uzme zlato, koje mu praktično jedino nedostaje u karijeri.

Inače, Beker je svojevremeno bio trener Đokoviću, s kojim je bio na Olimpijskim igrama u Riju, dok je Ljubičić dugi niz godina radio sa Rodžerom Federerom.

Ljubičić je nekada bio treći teniser sveta, osvojio je 10 titula, a najveći uspeh na grend slemovima mu je polufinale Rolan Garosa 2006. godine.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar