Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pobedom nad Robertom Karbaljesom Baenom stigao je do plasmana u treće kolo Rolan Garosa, a po završetku meča nije krio dobro raspoloženje.

„Hvala svima znate koliko mi nedostaje ovaj centralni teren, hvala vam na podršci, što ste došli na Šatrije, znam da su poslednja dva, tri dana bila teška zbog kiše koja je padala, hvala što ste ovde jer imamo krov i nadam se da vam je bilo zabavno“, pozdravio je sve one koji su se našli na tribinama centralnog terena nazvanog po čuvenom Filipu Šatrijeu u razgovoru sa Marion Bartoli.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom se osvrnuo na sam tok meča:

„Prvi set je bio težak, Roberto je bio precizan, ima mnogo kvaliteta, pa sam morao mnogo da trčim da zaradim svaki poen. U završnici prvog seta i početkom drugog seta sam podigao nivo igre u forhendu, a proradio je i bekhend, pa moram da budem zadovoljan igrom koju sam pokazao“, dodao je Đoković.

Nakon toga ga me Bartoli zamolila da joj pokaže svoju tehniku bekhenda, što je Novak uradio:

„Osvojio si 24, ideš na 25. Nemam šta više da ti kažem, nije ovo zadnje pitanje, ali želim da ti se zahvalim na svemu što si uradio za tenis“, rekla je Bartoli, nakon čega je Novak zagrlio nekadašnju teniserku.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar