Foto: Screenshot Instagram ivanaspanovic

Ivana Vuleta, do nedavno Španović, objavila je kratak video snimak kako je izgledala jutro pre svadbe i kasnije nakon što se potpuno sredila za najsrećniji dan u životu.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolja atletičarka Srbije je podelila kratak video zapis na kome se prvo javila u pidžami i bez šminke, a onda je odlučila i da pokaže u prvom planu venčanicu.

Srpkinja je pokazala savršenu figuru u haljini i pozirala sa velikim osmehom. Njena venčanica je bila svedena bez previše detalja, ali je naišla na oduševljenje javnosti.

Srpska atletičarka Ivana Španović izbila je na prvo mesto svetske rang liste skoka u dalj u konkurenciji dama, objavila je Svetska atletska federacija.

„Osvajanje Dijamantske lige i izbijanje na prvu poziciju svetske rang liste posle osvajanja četvrtog mesta na Olimpijskim Igrama pokazuje koliko je Ivana bila konstantna tokom cele takmičarke sezone i ovaj uspeh predstavlja veliki vetar u leđa za narednu sezonu u kojoj nas očekuje mnogo velikih takmičenja, a između ostalog i svetsko dvoransko prvenstvo u Beogradu“, izjavio je trener Ivane Španović, Goran Obradović.

Imajući u vidu da je takmičarska sezona skoro gotova izvesno je da će Ivana na prvoj poziciji ostati sve do kraja 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

BONUS VIDEO Top 5 fudbalskih transfera 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar