Kilijan Mbape
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Kilijan Mbape, napadač Pari Sen Žermena, nije štedeo sadašnji klub u poslednjem intervjuu i najavio je da je vreme da napusti prestonicu Francuske.

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko poslednjih prelaznih rokova se francuski napadač povezuje sa Realom, a malo je nedostajalo da upravo u Madridu završi odmah posle Monaka. Ipak, PSŽ je tada spremio nestvarnu ponudu.

Mbape je odbio da produži ugovor sa Parižanima i najavio da je pravi trenutak da promeni sredinu. Ipak, nimalo nije štedeo PSŽ.

„Tražio sam da odem iz kluba ovog leta jer u tom trenutku nisam htieo da produžim ugovor, a smatrao sam da klub može da zaradi dobro i da dovede kvalitetnu zamenu. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak krajem avgusta, napravili su da se osećam kao lopov“, bio je brutalno iskren Mbape u razgovoru za „RMC“.

Ipak, pojasnio je i kako se potrudio da bude maksimalno korektan prema Parižanima.

„PSŽ je klub koji mi je puno toga dao. Uvek sam bio srećan, svaka od četiri godine u klubu je bila srećna. Odlazak sam najavio dovoljno rano da klub ima vremena da se pripremi. Ljudi govore da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje, to nije istina, čim sam rekao da želim da odem sve je bilo jasno. Bio sam pošten i to rekao dovoljno rano.“

Podsetimo, nedavno je Karim Benzema, napadač Reala, poručio da je samo pitanje trenutka kada će Mbape zaigrati u Realu.

BONUS VIDEO Transfer saga Kilijana Mbapea

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare