Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez
Foto: EPA-EFE/JAVIER LIZON

Kristijano Ronaldo objavio je jednu od najdirljivih poruka na Instagramu, nedugo nakon što je saznao da je preminula njegova prijateljica Soraja Semedo.

PROČITAJTE JOŠ

Ova 34-godišnja žena, koja je preminula od koronaviursa, bila je supruga čuvenog fudbalera Hosea Semeda sa kojim je Ronaldo zajedno prošao akademiju Sportinga iz Lisabona.

Prva zvezda Mančester junajteda je objavila emotivnu oproštajnu poruku.

„Dođe vreme kada sve padne u drugi plan, pa tako i fudbal. Nedavno nas je neočekivano napustila draga Soraja (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario. Ništa ne može umanjiti bol mog brata Hosea Semeda i njegove porodice. I danas smo zajedno, kao i uvek, a moramo se suočiti sa ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikada te nećemo zaboraviti“, napisao je Ronaldo.

Semedo nastupa za Vitoriju iz Setubala, a nikada nije skrivao koliko puta mu je Portugalac pomogao.

„Sve dugujem Ronaldu. Da ga nije bilo, izbacili bi me iz akademije i vratio bih se u problematičan kraj u u kom sam živeo. Moji prijatelji iz detinjstva su danas narkomani ili su u zatvoru, a ja imam karijeru, decu i prekrasan život koji dugujem Ronaldu“, ispričao je jednom Semedo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

BONUS VIDEO Prvi gol Ronalda po povratku u Mančester junajted

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar