Foto:Screenshot/Instagram/maurochaulet

Užas.

Mauro Šaulet, 34-godišnja MMA zvezda iz Brazila, ubijen je u obračunu sa pripradnikom snaga vojne policije u Porto Alegreu.

PROČITAJTE JOŠ...

Šaulet je, kako su preneli brazilski mediji, bio u jednom noćnom klubu kada je, navodno, njegova prijateljica ušla u raspravu sa devojkom koja je bila u društvu vojnih policajaca van dužnosti.

Nakon žučne rasprave sukob je eskalirao, nakon čega je, prema navodima lokalnih medija, policajac izvadio pištolj. Jedni mediji iz Brazila navode da je on prvo pucao u Šauleta i njegovu prijateljicu, da bi ga MMA borac potom ranio u pokušaju da mu oduzme pištolj, dok drugi mediji prenose da je Šaulet oduzeo pištolj policajcu i ranio ga u preponu, da bi potom usledila uzvratna paljba tokom koje je Šaulet pogođen u leđa, a njegova prijateljica u stomak.

Navodno, Šaulet je potom počeo da napusti lice mesta, ali ga je policija jurila nakon čega je došlo do nove pucanjeve tokom koje je MMA borac izgubio kontrolu na vozilom, udario u drugi automobil i preminuo od povreda nedugo potom.

Kako je potvrđeno, policajac i Šauletova prijateljica su prebačeni u bolnicu u kritičnom stanju, ali su u međuvremenu stabilizovani i trebalo bi da prežive.

Brazilac je u karijeri učestvovao u 22 borbe, od čega je 13 puta slavio, dok je devet puta poražen.

Poslednji put na borilište je izašao 27. maja 2022. godine, kada je poražen od Manuela Souze.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar