Foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Maks Krozbi, član Las Vegas Raidersa i jedan od najpopularnijih američkih sportista srpskog porekla, oglasio se nakon pokušaja ubistva Donalda Trampa.

Krozbi je na svoj Tviter nalog okačio fotografiju na kojoj se nalazi sa Trampom, uz kratak opis u vidu tri emotikona koze, što prevedeno američkog slenga znači „Najveći svih vremena“ (na engleskom koza je GOAT, što je ujedno akronim od „Greatest of all time“).

PROČITAJTE JOŠ...

Krozbi je inače jedan od najboljih defanzivaca NFL šampionata i među najvažnijim igračima defanzivne linije Raidersa, a poslednjih godina je izrastao u pravu zvezdu tamošnjeg šampionata.

Njegova majka Vera je poreklom Srpkinja, a otkrila je u intervjuu za Nova.rs i da Maks ima istetoviran stih jedne srpske pesme:

„Slušam našu muziku, spremam našu hranu… Volim Lepu Brenu, Draganu Mirković, Dina Merlina i Tošeta, a omiljena pesma mi je Željo moja od Dejana Matića. Maks i ja imamo istetoviran stih te pesme, Dođi mi, na našem zglobu. To je bila moja prva tetovaža, i veoma mi je važna. Maks zna sve reči te pesme.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare