Dejan Stanković
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Srpska streljašica Sanja Vukašinović dala je preporuku svojim zemljacima kako da postupe kada se nađu u njenoj situaciji.

Zanimljiva priča dolazi iz Italije, gde je Sanja na odmoru sa svojim izabranikom Ištvanom Penijem.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su na Siciliji, obilazili su Raguzu, jugozapadno od Katanije i na obali Sredozemnog mora i kako Sanja kaže, morali su da se snađu za ležaljku, koristeći kao svoj adut ime Dejana Stankovića.

Stanković je legenda italijanskog fudbala, igrao je za Lacio i Inter od 1998. pa do 2013. godine kada je završio karijeru i osvojio je više titula i u Italiji i u Evropi.

„Elitni tips&tricks ako želite da vam iznajme ležaljke čak i kada ih nema, cela plaža je već puna i osoblje mora da vam ustupi svoja mesta: kažete da vam je ovaj čovek najbolji prijatelj“, napisala je Sanja uz Stankovićevu fotografiju i biografiju.

Ta biografija kaže da je Deki, nekadašnji trener Crvene zvezde i Sampdorije, uzeo šest titula kao igrač, pet sa Interom i jednu sa Laciom, da je bio prvak Evrope u istorijskoj „tripleta“ sezoni Intera 2010, te da je kasnije sa Zvezdom uzeo tri titule u Srbiji kao trener.

U Sampdoriji se nije snašao na isti način, pa je taj klub usled finansijskih problema i svega lošeg što ga je pratilo u prošloj sezoni, ispao iz Serije A.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar