Aleksa Avramović i Željko Obradović Foto: ABA liga/Partizan NIS/ Dragana Dtjepanović

Atmosfera je bila veoma loša u završnici drugog meča finala, a na terenu su završili razni predmeti.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović apelovao je na pristalice crno-belih da navijaju fer i sportski u trećem meču finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, a Partizan će biti domaćin u trećem meču, koji je na programu u sredu od 20.30 časova.

„Želeo bih da pozovem naše navijače da u što većem broju napune Pionir i da budu vetar u leđa našim mladim igračima, kao što su to bili tokom cele sezone. Istovremeno, želim da apelujem na njih da navijaju fer, sportski i bez ikakvog vređanja. Voleo bih da se igrači, stručni štab i svi članovi suparničkog tima osećaju prijatno u dvorani i da jedini pritisak koji osete, bude onaj pritisak koji nosi gromoglasna podrška našem timu“, istakao je Obradović za klupski sajt.

KK Partizan, Kevin Panter, Željko Obradović
KK Partizan, Kevin Panter, Željko Obradović; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan je objavio da je posle sudijske ekspertize utvrđeno da su crno-beli u drugom meču finala plej-ofa oštećeni sedam puta, a Crvena zvezda četiri.

„Poseban kuriozitet je činjenica da je odnos grešaka u poslednjoj četvrtini bio četiri na štetu Partizana i nula na štetu Crvene zvezde. Od četiri greške, tri su se dogodile u poslednjem minutu utakmice. U pitanju su nedosuđeni faulovi Voltersa nad Ledejom i Mitrovića nad Lesorom, 57 odnosno 56 sekundi pre kraja, kao i dosuđen prestup Lesora posle izvođenja slobodnog bacanja na 10 sekundi pre kraja“, ističe se u saopštenju Partizana.

BONUS VIDEO: Ovacije za Dejana Stankovića, bodrio košarkaše Zvezde u borbi za finale sa Partizanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar