Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Filip Petrušev i Nikola Milutinov, srpski reprezentativci, pridružili su se ostalim saigračima u Olimpijakosu na pripremama.

Bili su Petrušev i Milutinov deo tima Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojena bronza, pa su kasnili sa povratkom u klub.

„Bronzani Srbi se vratili. Hajde da imamo sjajnu sezonu“, piše u opisu videa koji je okačio Olimpijakos na društvenim mrežama.

Ovo svakako nije dobra vest za Crvenu zvezdu, koja želi da dovede Petruševa ovog leta, ali je očigledno da Olimpijakos koči transfer i po svemu sudeći želi da zadrži (krilnog) centra u svojim redovima.

PROČITAJTE JOŠ:

Veliko je pitanje kakvu bi ulogu i minutažu imao Petrušev u slučaju ostanka u Pireju, ali ono što ne ide na ruku Zvezdi u ovom trenutku jeste i povreda Mustafe Fala, centra Olimpijakosa.

Naime, Fal je povredio levo stopalo, pa čeka rezultate pregleda, koji će pokazati da li je potrebna operacija i kolika ga pauza čeka.

Ako se ispostavi da je Fal zadobio težu povredu, praktično je sigurno da će Petrušev biti deo planova trenera Jorgosa Barcokasa.

Što se tiče Milutinova, on će sigurno ostati u Olimpijakosu, čiji bi trebalo da bude prvi centar.

Olimpijakos je prošle takmičarske godine ponovo ostao bez trofeja u Evroligi, ali i u domaćem prvenstvu, pa se u klubu nadaju da će naredna sezona biti daleko uspešnija, a u njoj se napadaju svi trofeji. Videćemo samo da li sa ili bez Petruševa u Pireju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar