Natalija i Nikola Jokić
Natalija i Nikola Jokić; Foto: Screenshot Instagram Jokic.natalija

Srpski košarkaš Nikola Jokić već godinama oduševljava mnoge na košarkaškim parketima širom NBA lige.

I dok svi znaju za njegove brojke, pregled igre i činjenicu da ima jedan šampionski prsten, dve MVP nagrade i druga priznanja, privatni život je uvek držao po strani.

PROČITAJTE JOŠ:

Supruga Natalija i ćerka Ognjena su pred očima javnosti tek toliko kada ga prate na utakmicama i navijaju za njega i Denver Nagetse, ali ostatak privatnosti Nikola pokušava da zadrži za sebe.

Međutim, svom saigraču Majkl Porter Džunioru je ispričao nešto više o tome kako se upoznao sa Natalijom i kako su se zaljubili. Natalija, kojoj je devojačko prezime Maćešić, jedno vreme je studirala u Americi.

„Sreli smo se… Znam je još od kada sam imao 14, 15 godina. Živela je pet minuta daleko od moje kuće i mi smo prijatelji nekoliko godina. Onda je ona zapravo došla ovde na leto, a pre toga smo počeli, reći ću, da se zabavljamo. Igrala je odbojku u Oklahomi i na neki način smo imali vezu na daljinu“, rekao je Jokić.

Foto: Facebook/Natalija Maćešić

Ona je bila na Seminol Stejt koledžu gde je za ekipu igrala na poziciji tehničara. Studirala je psihologiju posle čega se prebacila na Metropolitan Stejt univerzitet u Denveru i tamo 2018. završila školovanje.

„Kako sam znao da je ona – ta? Iskreno nisam znao, ali sve se nekako posložilo. Sve u mom životu se dešavalo, nisam ništa od toga očekivao, uvek je sve polako išlo nekom uzlaznom putanjom. Da kucnem u drvo, nikad nisam imao neki veliki pad. Polako, polako uzbrdo“, objasnio je Jokić.

BONUS VIDEO: Podsećanje na Nikolu Topića u Basket4Kids

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar