Foto: Screenshot Twitter Hoop Central

Pol Džordž baš nema sreće.

Oklahoma je savladala Los Anđeles Kliperse sa 101:100 u pravoj drami, ali ona je ipak ostala u senci znatno većeg alarma koji je upaljen u Kaliforniji.

#related-news_0

Pol Džordž je možda i završio sezonu. Za sada se Klipersi nisu oglašavali nakon medicinskih provera američkog košarkaša.

Mnogo je pitanja neodgovoreno, ali nema nikakve dileme da bi mogao da ima ozbiljan problem sa kolenom. Navijači se mole da je dobro, ali retko ko uspeva da pogleda do kraja snimak u kom Džordžu koleno ispada na drugu stranu, odnosno ne savija se kako bi trebalo.

Džordž je imao kontakt sa Luom Dortom, loše se prizemljivo i tako došlo do užasnog trenutka zbog kog je na kraju iznesen sa terena.

Do tog momenta je Džordž upisao 18 poena, sedam skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Mnogi su se setili situacije kada je 2014. godine slomio nogu, a sa nestrpljenjem se čeka informacija kada ćemo opet gledati velikog majstora.

Amerikanac je bio vođa ovog tima sa 23,9 poena do sada, a Klipersi sa 38 pobeda i 35 poraza (5. mesto u Zapadnoj konferenciji) sada imaju dodatnu glavobolju. Plej-of počinje 15. aprila.

BONUS VIDEO Luda završnica meča Tejtum za pobedu, Embid za delić sekunde zakasnio sa trojkom preko pola terena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar