Foto: Starsport

Košarkaši FMP-a poraženi su od Crvene zvezde sa 2-0 u polufinalnoj seriji Superlige Srbije.

„Panteri“ su u drugom duelu, na svom terenu, poraženi sa 75:98 i tako su sezonu okončali neuspehom protiv očigledno jačeg rivala.

Saša Nikitović, trener FMP-a, pojavio se na konferenciji za medije, gde je pričao o utakmici i sezoni.

„Izgledali smo nešto lošije nego tokom prve utakmice. Osetila se doza opterećenja da odbranimo domaći teren. Nismo ovde izgubili četiri meseca, ali jednostavno namerili smo se danas na jednu dobru Crvenu zvezdu, sa dobrim procentima šuta. Bili su razigrani i tačni. Imali su odgovor na svaku promenu odbrane. Vratili smo se u jednom momentu, ali Nemanja Nedović je sa dve brze trojke ponovo pomogao da se odlepe. Samo smo treću četvrtinu odigrali na njihovom nivou”, kazao je trener FMP-a.“

PROČITAJTE JOŠ:

Ciljevi za ovu sezonu su ispunjeni.

“Čestitam Zvezdi i želim im sreću u finalu. Odradili smo dobar posao što se tiče završnice ABA lige i Superlige Srbije. Naš plan je bio da se plasiramo u polufinale KLS, a prethodno izborimo opstanak u regionalnom takmičenju. To smo uspeli da uradimo. Zahvaljujem se svima u klubu. Popravili smo utisak sa početka sezone. Nadam se da ćemo nastaviti tako u budućnosti. Hvala igračima i stručnom štabu. Predstoji nam analiza. Pokušaćemo da zadržimo okosnicu timu, kako bi oktobar dočekali nešto spremniji, sa rosterom koji je već igrao zajedno”, zaključio je Nikitović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar