Foto: Printscreen X / Eurohoops

Američki košarkaš Huan Toskano Anderson privukao je mnogo pažnje načinom na koji je probao da motiviše igrače svog tima protiv Unikahe.

Unikaha je osvojila Interkontitnentalni kup pobedom nad G-lig junajtedom 75:60 bez većih problema. Španci su pokazali kvalitet u Singapuru, zahvaljujući Dilanu Osetkovskom koj je ubacio 15 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Tajler Kalinoski je imao 13, Jakuba Sima 11, a Kameron Tejlor 10. G-Lig junajted je vodio samo na početku utakmice i to je nerviralo 31-godišnjeg Toskano Andersona.

Igrač meksičko-američkog porekla nije uspeo da pomogne ekipi da pobedi, štaviše G-lig je gubio i sa 22 razlike.

Toskano Anderson je tokom jednog tajm-auta pokušavao da pokrene svoje saigrače jer su bili na -18. I usput je možda uvredio i one koji igraju Evroligu i špansko prvenstvo.

„Naš san nije da igramo u j*****j ACB ligi, niti da igramo u j*****j Evroligi. Ovo s***e koje oni rade je neprihvatljivo“, besneo je Toskano Anderson.

Nekadašnji igrač Soles Meksikalija, Bukanerosa, Fuerce Regije, Santa Kruz Voriorsa, Golden Stejt Voriorsa, Los Anđeles Lejkersa, Juta Džeza, Meksiko Siti Kapitanesa i Sakramento Kingsa na kraju je ipak morao da se pomiri sa porazom.

Najbolji u poraženom timu je bio Džordan Bouden koji je ubacio 20 poena.

BONUS VIDEO: TOP 10 šuteva uz zvuk sirene u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar