Foto: Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez)

Mnogi su primetili fotografiju Stefa Karija koja je postala viralna na društvenim mrežama - i to ne zbog Stefa Karija.

Zvezda Golden Stejt Voriorsa našla se u kadru fotografije na kojoj simulira kao da igra golf i da udara lopticu štapom.

PROČITAJTE JOŠ:

U pozadini se videla atraktivna devojka golih ramena i bez brushaltera u tesnom korsetu i bujnih grudi kako slavi uporedo sa Karijem.

Isprva se mislilo da je reč o poznatoj golferki Pejdž Spiranac, ali se ispostavilo da je plavuša Ketrin Tejlor i da je angažovana kao poslovna pratnja.

Britanski Dejli Mejl navodi da devojka koja je „ukrala šou“ Kariju iako je bila u pozadini i devojka koja je privukla mnogo pažnje, naplaćuje usluge 900 dolara za sat vremena.

„Bože, najbolji sastanak u mom životu kao što možete da vidite. J****e podsetite me da sledeći put dođem potpuno obučena“, napisala je Ketrin pre nego što je obrisala nalog na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

NBA je sa svog zvaničnog naloga obrisala ovu fotku Karijevog slavlja, kada se otkrilo ko je devojka u pozadini.

Ona je dodala kasnije i da Tviter ne briše naloge koji izbacuju grudi u prvi plan, a onda i da je „strašno kad se žena nađe u istoj prostoriji sa Stefom Karijem jer je u opasnosti da postane mim ako je iznadprosečno privlačna“.

Tejlor je bila na utakmici na kojoj su Golden Stejt Voriorsi izašli na kraj sa Milvoki Baksima, a Kari je predvodio „ratnike“ sa 29 poena, 8 skokova i 5 asistencija.

Voriorsima je to bila sedma pobeda u nizu od 10 utakmica, pa tim iz Kalifornije grabi ka plej-ofu NBA lige.

BONUS VIDEO: Jokić tripl-dablom srušio Boston

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar