Košarkaši Partizana gostuju Armaniju u 28. kolo Evrolige, a meč u Milanu (20.30) je od ogromne važnosti za crno-bele.

Crno-beli u Italiji nastavljaju borbu za doigravanje Evrolige, do sada imaju učinak 13-14 i na ruku im idu porazi Valensije od Barselone, odnosno Bajerna od Efesa, ali ne i pobede Olimpijakosa i Fenerbahčea.

Jasno je da će košarkaši Partizana izvesno voditi žestoku bitku sa Makabijem, Baskonijom i Valensijom za plasman od osmog do 10. mesta i što bolju poziciju u plej-inu.

Zato je utakmica u Milanu od ogromne važnosti za četu Željka Obradovića, o čemu je govorio i naš bivši reprezentativac Miroslav Berić u podcastu „Pick and roll“.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se činilo da će trofejni trener moći da računa na sve igrače, što je i sam bio najavio, to se nije dogodilo, pa je na megdan Armaniju otišao bez Ognjena Jaramaza, Tristana Vukčevića i Džejmsa Nanelija, čiji je izostanak tokom finala Kupa Radivoja Koraća posebno naglasio Mića Berić, što možete da pogledate u videu na vrhu.

Verovao je bivši kapiten Partizana da se Naneli oporavio i istakao je koliko znači ekipi, ali će morati bez njega i na ovom gostovanju…

Šta Mića Berić misli o Majku Džejmsu i rekordu kao najboljem strelcu u istoriji Evrolige? A da li je priznao da će Barselona teško biti druga na tabeli i šta smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić: Koliko njih je zaista verovalo da će Aleksa izrasti u elitnog igrača?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar