Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Šta radi Denver?

Navijači Denver Nagetsa puni nade su dočekali poslednji dan za trejdove, ali je umesto eksplozije u vidu dolaska nekog superstara koji bi pomogao Nikoli Jokiću da napravi iskorak i bori se za titulu stigla njegova zamena.

PROČITAJTE JOŠ...

Nagetsi su put Los Anđelesa poslali tri pika druge runde, dok će u Kolorado preći Tomas Brajant, koji će imati ulogu rezervnog centra.

Brajant je ukupno u karijeri odigrao 211 utakmica za Lejkerse i Vašington Vizardse, a u tekućoj sezoni je na 41 utakmici imao 12,1 poen po melu uz 6,8 skokova i 0,7 asistencija.

Najbolji meč imao je protiv Portland Trejlblejzersa 22. januara, kada je ubacio 31 poen, dok je protiv Sakramento Kingsa nešto ranije brojao do 29.

Ostaće upamćen i kao košarkaš koji je, pri šutu Lebrona Džejmsa kojim je „kralj“ ušao u istoriju NBA, pokušavao da se izbori za poziciju i izgledao iznenađeno kada je Džejms umesto pasa šutirao, zbog čega je postao predmet podsmeha čitave košarkaške javnosti u Sjedinjenim Američkim Državama.

U suprotnom smeru otišla su tri pika druge runde, kao i Devon Rid.

Iako su Nagetsi dobili igrača koji bi mogao da bude koristan u situacijama kada Jokić nije na parketu, čini se da Nagetsi nisu dobili igrača koji bi ekipi mogao da donese potrebnu „dubinu“ i kvalitet kako bi napravili iskorak u borbi za titulu. Pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da su Finiks Sansi doveli Kajrija Irvinga, dok je Finiks Sanse pojačao Kevin Durent.

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare