Foto:promo

SBB korisnici imaće ekskluzivno pravo da prate uživo prenos oproštajne utakmice proslavljenog slovenačkog košarkaša Gorana Dragića, pod nazivom „I Feel Slovenia Night of the Dragon“, koja će okupiti brojne košarkaške legende.

Utakmica će se odigrati u subotu 24. avgusta, u 20 časova u Ljubljani, a prenos utakmice biće samo na Sport Klubu, odnosno TV kanalu SK 2.

Ovaj dvodnevni spektakl, koji će se održati u Areni „Stožice“ u Ljubljani 23. i 24. avgusta, obećava nezaboravan događaj podeljen na nekoliko segmenata – „Biznis razgovor“, humanitarnu gala večeru i centralnu revijalnu utakmicu sa košarkaškim zvezdama.

PROČITAJTE JOŠ

Pored Dragića, na utakmici će igrati i Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić, Stiv Neš, Dirk Novicki, Boban Marjanović, Aleksandar Đorđević, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović i mnogi drugi.

Utakmica je humanitarnog karaktera, a zarada od gala večeri, kao i prihod od prodaje karata, biće dodeljeni slovenačkoj humanitarnoj organizaciji „Botrstvo v športu“ i „Fondaciji Goran Dragić“.

SBB korisnici uživaće u ovom košarkaškom spektaklu uz potpuni sportski doživljaj na EON platformi koja nudi i mogućnost korišćenja funkcije EON Sports Mode. Ova funkcija omogućava da tokom sportskih događaja pratite uživo detaljnu statistiku poput poseda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanje na tabeli i slično, a možete unazad da vratite i najzanimljivije momente utakmice koje želite da pogledate opet.

EON platforma je dostupna u okviru SBB EON paketa.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar