Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Centar Partizana Bruno Kaboklo grubo je prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije, saopštili su crno-beli, a otkrili su i da li duguju Brazilcu.

„Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak“, poručili su iz kluba.

Pročitajte još

U Partizanu još nisu odlučili o sudbini brazilskog reprezentativca, ali ističu da nema dugovanja.

„KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama“, naveli su crno-beli putem klupskog sajta.

Partizan očekuje borba u finalu košarkaške Superlige Superlige Srbije protiv Crvene zvezde. Crveno-beli će imati prednost domaćeg terena. Prva utakmica se igra 3. juna od 20 časova, druga dva dana kasnije u isto vreme, a potencijalna majstorica 8. juna od 20.30.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar