Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nikola Mirotić neće sledeće godine nastupati u Srbiji, osim na gostovanjima, ali se i dalje postavlja pitanje gde bi mogao da nastavi karijeru.

Mirotić je odlučio da je za njegovu porodicu i njega najbolje da karijeru nastavi van Srbije „iako je želeo da igra u zemlji koju voli“.

PROČITAJTE JOŠ

I sada se postavlja pitanje koja bi to mogla da bude njegova sledeće adresa boravišta.

Za sada je ubedljivo najveći favorit Panatinaikos koji je već napravio potpunu rekonstrukciju tima, a sa Mirotićem bi sada postao prvi favorit za osvajanje Evrolige. Prethodnih nedelja se pominjao i kao moguće pojačanje Olimpijakosa, ali su sve informacije govorile da je neuporedivo bliži „zelenima“. Dakle, Barselonu bi mogao da zameni Atinom.

Ipak, da sve ne bude toliko jednostavno u priču se uključio i Monako koji želi da na već formiran sastav kom je priključio Kembu Vokera, četvorostrukog NBA Ol-star igrača, doda i Mirotića.

Ukoliko se ne odluči za Monaku, mogao bi da krene put Milana i da obuče dres Olimpije sa kojom se takođe povezuje već neko vreme.

Najtraženiji košarkaš Evrope sada mora da donese još jednu veliku odluku, ovog leta je dve već doneo – rastao se sa Barselonom i odlučio da ne igra u Srbiji.

BONUS VIDEO Ulazak igrača Partizana uz trans grobara na tribinama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar