Foto: Printscreen/Tviter: nuggets

Nikola Jokić, srpski centar, vratio se u Ameriku i počeo je pripreme za start nove sezone u NBA ligi zajedno sa saigračima iz Denver Nagetsa. Tokom prvog dana "trening kampa" Jokić je kao i uvek bio u centru pažnje zbog svojih reakcija.

Denver je objavio na društvenim mrežama kompilaciju dobrih, ali i nešto lošijih poteza sa prvog dana treninga i Jokić je bio jedan od zapaženijih.

Nikola se zaleteo da zakuca loptu u koš i promašio, najviše se on sam razočarao, što možete videti i po urnebesnoj reakciji.

PROČITAJTE JOŠ

Da može da zakuca, pokazao je Jokić na humanitarnom meču u Sloveniji koji je organizovao Goran Dragić. Sada ipak to nije uspeo da uradi.

Denver će ponovo pojuriti titulu, u to nema sumnje, Jokiću su stigla i velika pojačanja u vidu Rasela Vestbruka i Darija Šarića, dok je Eron Gordon posebno naoštren da se ponovo napravi nešto veliko.

Osim što mu je poslužila kao priprema, Jokić je posle leta sa reprezentacijom imao vremena i za kvalitetan odmor, pa se brzo izgubio iz fokusa javnosti. Kako nema društvene mreže, samo njegovi bliski ljudi znali su gde je i šta radi (osim što je bio posvećen konjima u Somboru), a između Olimpijskih igara i medijskog dana u Denveru prošlo je praktično mesec i po.

BONUS VIDEO Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar