Šabaz Nejpir
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Amerikanac Šabaz Nejpir rastao se sa Crvenom zvezdom tokom decembra prethodne godine, a sada je i otkrio koji je prelomni momenat bio za to.

Nejpir je došao u Zvezdu kao najveće pojačanje ove sezone, ali stvari se nisu odvijale kako su to želele obe strane i na kraju se Amerikanac vratio u Armani gde je nastupao prethodne godine.

U kolumni poznatog novinara Luke Kjabotija u milanskom izdanju „Republike“Nejpir je pričao o periodu provedenom u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

“Prema Milanu nikada nisam osećao bilo šta negativno, predivan grad, odlična organizacija sa sjajnim trenerom i saigračima sa kojima se dobro slažem. Zajedno smo već pobeđivali i ove sezone možemo da napravimo nešto veliko. Glasina je bilo i pre mog povratka, ali prelomna tačka je utakmica sa Realom u Beogradu. Sledećeg dana moj menadžer je završio sve sa Olimpijom. Za mene je bila laka odluka da se vratim“, rekao je Nejpir.

Bek Olimpije ove sezone u Evroligi beleži 10,2 poena, 2,1 skok i tri asistencije po meču za 21,6 minuta na parketu.

“Moram da povratim samopouzdanje ekipi, da naporno radim kako bi sve velike igrače koje imam uz sebe doveo u situaciju da izvuku najbolje iz sebe, da uspostavim timsku hemiju. Vrlo smo dobar tim, sposoban da napravi nešto veliko, i dalje je pred nama mnogo utakmica, možemo do plej-ofa i da tamo onda napravimo galamu. Samo dok napredujemo, utakmicu po utakmicu“, dodao je Nejpir.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića protiv Milvokija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare