Foto: EPA/CJ GUNTHER CORBIS OUT

Čuveni NBA košarkaš Pol Pirs dao je svoje mišljenje o selekciji Južnog Sudana sa kojom se u subotu sastala i ekipa Sjedinjenih Država.

Južni Sudan je poprilično namučio „Drim tim“, Karlik Džons i Venjen Gejbrijel su igrali dobro, a Lebron Džejms je u poslednjem napadu doneo pobedu Amerikancima 101:100.

PROČITAJTE JOŠ:

To se verovatno nije poklopilo sa očekivanjima „Istine“, pošto Pirs poznat svojevremeno pod spomenutim nadimkom, u ovom slučaju nije baš znao istinu.

„Čoveče, verovatno nemaju nijednog igrača višeg od 191 centimetra (6 stopa i 3 inča prim aut)“, rekao je Pirs kroz osmeh u emisiji sa Skipom Bejlisom i Kišonom Džonsonom.

Bejlis kaže da nije znao nijednog igrača iz postojećeg tima Južnog Sudana i podsetio da tim Luke Dončića nije ušao na Olimpijske igre.

„Litvanija je bila dobra prethodnih godina. Bili su dobri. Ali sada se nisu kvalifikovali, izgubili su od Grčke i imamo Južni Sudan… Trebalo je samo da ubace Litvaniju tu“, rekao je Pirs ismevajući Južnosudance.

Nakon konstatacije da „oni tamo imaju košarkaške ekipe“, bilo je reči i o tome koliko Pol veruje da su Amerikanci dominantni.

„I da igramo sa Lengstonom Galovejem, Majklom Pauerom i Najdželom Dejvisom i opet bismo dobili sa 30 razlike“, rekao je Pirs.

Srbija u grupi na Olimpijskim igrama sastaje se baš sa Južnim Sudarnom, Sjedinjenim Državama i Portorikom.

BONUS VIDEO: Jokić traži parking

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar