Košarkaši Srbije sastaju se u nedelju popodne od 17.15 sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, a navijači se okupljaju u Lilu i satima pred meč.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Srbi su već blizu dvorane u Lilu gde se igra meč koji smo svi čekali čitavog leta, a tamo su dali svoj sud o gorućem pitanju koje vlasti u Srbiji već skoro dva meseca poturaju pod nos.

PROČITAJTE JOŠ:

„Rio Tinto, marš iz Srbije“, orilo se iz grla navijača u Lilu, gde će naši košarkaši probati da upišu trijumf na startu grupe C Olimpijskih igara.

O rudarenju litijuma posebno ima reči u provladinim medijima nakon izbora početkom juna, a dotle je ta tema bila skrajnuta u javnom diskursu.

Problem rudarenja litijuma u dolini Jadra adresirali su i navijači Zvezde i Partizana, svako na svoj način tokom vikenda, a zbog toga se poslednjih nedelja organizuju i protesti.

Narod u Gornjim Nedeljicama ne prestaje sa borbom, protesta je bilo u Valjevu, a vlast na čelu sa SNS i predsednikom Aleksandrom Vučićem uporno insistira na oživljavanju projekta Rio Tinta koji mnogi građani u Srbiji ne žele.

BONUS VIDEO: Olimpijska baklja preneta kroz Pariz u znak početka Olimpijskih igara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar