Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Situacija nešto jasnija.

Košarkaški klub Partizan u sezonu 2022/2023, nakon razočaravajućeg nastupa u nedavno okončanoj takmičarskoj godini, ulazi sa znatno većim ambicijama.

PROČITAJTE JOŠ...

Ekipa Željka Obradovića „cilja“ ne samo titulu u ABA ligi i šampionski trofej u domaćem šampionatu, već će crno-beli dati sve od sebe i da u Evroligi naprave ozbiljan rezultat.

Stoga, u Humsku su stigli Dante Egzum iz Barselone, Danilo Anđušić iz Monaka, Džejms Naneli iz Makabija i Janis Papapetru iz Panatinaikosa, uz povratak Matijasa Lesora, kom je prethodno istekao ugovor, ali je odlučio da ostane među crno-belima.

Iako su navijači gajili nadu da bi moglo da dođe bar još jedno bombastično pojačanje, sve je izvesnije da će crno-beli u sezonu ući uzdajući se u dostupne snage. Tako bar tvrdi trener crno-belih:

„Nemamo ništa više u planu. Videćemo u kakvom su stanju igrači koje smo doveli. Došli su oni za koje smatramo da mogu da nam pomognu da izgledamo kao ekipa i da budemo konkurentni i u Evroligi i u ABA ligi“, otkrio je Žoc u izjavi datoj na prvom okupljanju pred početak nove sezone.

Crno-beli će je otvoriti mečom protiv Cibone koji će biti odigran najverovatnije 30. septembra.

BONUS VIDEO Jokićev brat urla na sudiju na meču Slovenija – Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar