Foto: Starsport

Izraelski košarkaš Jam Madar oprostio se od Partizana posle dve sezone u klubu iz Humske.

Madar je stigao u Partizan avgusta 2021. godine i ako je sudeći po njegovoj poruci, nije nameravao da ovako ode. Ono što je zanimljivo je da kaže da emocije koje je on gajio sa strane kluba „nisu bile obostrane“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Moja porodico, postoje trenuci teških odluka u životu, a najteže su odluke koje uključuju emocije. Gajim velike emocije prema klubu, ali poslednjih 10 dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao pravog izbora. Želim da se zahvalim za svu ljubav i podršku koju ste pokazali jer sam se osećao kao kod kuće kada sam bio daleko“, napisao je Madar na društvenim mrežama.

Posebno se osvrnuo na navijače i rad sa Željkom Obradovićem kod kog je postao zvezda u usponu u Evroligi.

„Posebno želim da se zahvalim našim navijačima, jer ste mi dali iskustva koja će trajati zauvek. U mom srcu, imao sam privilegiju da igram za vaš klub i da nosim vaš dres. Čast mi je da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatno ljudsko biće i doživotni mentor, zato vam hvala što ste me izabrali i promenili moj život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo nas. Uvek ćete biti u mom srcu. Moji saigrači, volim svakog od vas, želim veliki uspeh onima koji odu i svojoj braći koji ostanu uvek ću biti navijač kluba i podrška gde god da odem. Do ponovnog susreta“, kazao je Madar.

Mladi Izraelac je pojačao Fenerbahče i biće u tom klubu bar u narednoj sezoni, a na kraju prošle se pisalo da bi mogao da ode u Boston Seltikse. Priča o odlasku u Evropu nije bilo dok se Fenerbahče nije pojavio kao opcija.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Yam Madar (@yam_madar11)

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji