Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Oproštaj?

Košarkaška sezona za Crvenu zvezdu je gotova, a već uveliko se priča o tome kako će tim crveno-belih izgledati naredne sezone.

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco su promenili tok protekle sezone i za veoma kratko vreme postali miljenici navijača.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinski duo se sa Zvezdom proslavio u dva takmičenja, osvojena su dva pehara, dok je izgubljeno finale ABA lige. Ostaće žal u Zvezdi i za Top 8 fazom u Evroligi, ali će se neki od poteza Vildoze i Kampaca još dugo vrteti po špicama i snimcima.

Vildoza i Kampaco su osetili kako je to imati posebnu vezu sa navijačima, te su na društvenim mrežama napravili potez koji je oduševio mnoge.

Naime, obojica su podelila snimak Crvene zvezde na svojim Instagram nalozima. U pomenutom snimku Zvezda se zahvalila svima koji su joj pružali podršku tokom sezone.

„Veliko hvala svim Zvezdašima na neverovatnoj podršci tokom cele sezone, i što su još jednom pokazali i dokazali da “niko Zvezda nema, to što imaš ti”! Samo za tebe, uvek uz tebe“, stoji kao opis snimka koji su podelili Zvezdini Argentinci.

Čim je odigrano finale sa Partizanom u ABA ligi, mnogi mediji preneli su informaciju da je Vildoza već dogovorio transfer u Panatinaikos, te da neće ostati na Malom Kalemegdanu uprkos ugovoru koji ima.

O transferu Kampaca se priča od kako je došao u Zvezdu, a prema navodima iz Španije najbliži je potpisu za Real Madrid, u kom je već nastupao.

Kampaco je nedavno snimljen i na aerodromu sa porodicom, a na transfer asocira i to što su iz jednog beogradskog vrtića uputili pozdrave njegovoj ćerki i poželeli joj sreću u nastavku odrastanja.

Ni Vildoza ni Kampaco još uvek nisu zvanično otišli iz Zvezde, a više informacija o transferima očekuje se posle 29. juna.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

BONUS VIDEO Vildoza o odnosu sa Kampacom i Holandu: On je zarazan!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare