Foto: Starsport

Počela je finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana u ponedeljak uveče, a u dvorani "Aleksandar Nikolić" našli su se samo oni koji navijaju za crveno-bele.

Bilo je tu uz teren ili na tribinama i više poznatih lica, poput nekadašnji fudbalera ili košarkaša Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako su se u dvorani našli Vladimir Štimac, nekadašnji košarkaš, Vujadin Savić i Marko Gobeljić, iz reda nekadašnjih fudbalera Zvezde, ali i Marko Pantelić, dok se poznati napadač Mihajlo Pjanović uz brata Miloša Teodosića takođe našao među prisutnima.

Tu su bili i igrači iz aktuelnog fudbalskog tima Zvezde, ali i odbojkaši koji su u halu doneli trofej namenjen prvaku Srbije koji su pokazivali pred meč s Partizanom.

Odbojkaši su upravo protiv Partizana u finalu domaćeg prvenstva i osvojili taj pehar. Među pristalicama Zvezde je i Nikola Jović, mlada NBA zvezda iz Majami Hita.

Majami je svoju sezonu u NBA plej-ofu već završio porazom od Boston Seltiksa u seriji 4:1, pa je reprezentativac Srbije mogao da dođe na meč ABA lige.

Kada je reč o finalu u ABA ligi, igra se na tri dobijene utakmice i domaćin prva dva meča biće Zvezda u Pioniru umesto u Beogradskoj areni gde je igrala cele sezone.

Foto: ABA liga / Dragana Stjepanovic
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport

BONUS VIDEO: Nikola Jović na derbiju Zvezda – Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar