Karmelo Entoni
FotO: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Karmelo Entoni je bez ikakve dileme legenda NBA lige, iako nikada nije uspeo da osvoji prsten. Ipak, bio je jedan od najboljih poentera generacije, a slobodno vreme je iskoristio za put u Pariz. Tamo je iz prvog gleda gledao nastup Bogdana Bogdanovića protiv SAD u polufinalu (95:91).

Mnogi su proslave Bogdanovića i pokazivanje prstom ka Entoniju videli kao nepoštovanje, ali je Bogdan samo pokazivao ljubav.

PROČITAJTE JOŠ

„To je moj sin. On (Bogdan) je moj momak. Ne, nije bilo (nepoštovanje). To je bilo u realnom vremenu, prava stvar se dešavala. Svidelo mi se kako igra, bio sam u fazonu ‘dobar šut Bogdane’, ‘sviđa mi se to’, ‘vidim te’. Tako da je to bilo više poštovanje, kao, znaš…”, rekao je Melo.

Zatim je pojasnio kako je morao da se suzdržava u toku susreta.

“Cenim što ste stali na moju stranu, ali on je samo pokazivao ljubav. To je bilo divljenje. Ja sam, kao navijač, hteo da mu aplaudiram kada je pogodio one trojke. Hteo sam da navijam, ali opet, nisam mogao da pokažem emociju”.

Entoni je osvojio tri olimpijska zlata i do pojave Kevina Durenta bio je najuspešniji košarkaš SAD, a sada je drugi najbolji strelac reprezentacije.

Kevin Durent drži rekord po broju poena na jednom meču za reprezentaciju, postigao je 37 poena protiv Nigerije 2012. godine.

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović za Nova.rs otkrio sve o kumstvu sa Jovićem i kako je počelo prijateljstvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare