Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 80:73 u drugom meču finalne serije ABA lige (2-0), a po završetku susreta je Aleksa Avramović poslao poruku koja je sve oduševila.

Reprezentativac Srbije je meč završio sa osam poena, ali je po završetku susreta pokazao da su neke stvari iznad rivalstva.

PROČITAJTE JOŠ

Osvrnuo se na povredu Nikole Topića koji je završio sezonu, a taj momenat je i njega pogodio.

„Razmišljamo o trećoj utakmici, pa da odigramo četvrtu i probaćemo da izborimo majstoricu. Ali samo da smo živi i zdravi, to mi je najvažnije. Videli smo šta je bilo sa Nikolom Topićem, mnogo mi je žao zbog njega, želim mu brz oporavak. Stvarno, to bih najviše voleo, da svi ostanemo živi i zdravi“, rekao je bek Partizana.

Avramović se prvo osvrnuo na to što ni ovog puta nije bilo pobede na gostujućem terenu.

„Nije se desio brejk ne znam već ni koja godina zaredom. Za razliku od prošle utakmice, sada je Zvezda bila korak ispred nas. Borila se do kraja, zasluženo je pobedila. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, imali smo dosta grešaka u napadu i odbrani. Ništa nije gotovo, idemo da izborimo majstoricu. Znamo da će biti preko 20.000 ljudi, spremnih da nam pomogne, pokušaćemo da pobedimo“, rekao je on.

Istakao je i šta je potrebno Partizanu:

„Malo više smirenosti i stabilnosti. Ne mogu da kažem borba, jer bori se i Zvezda. Ali, potreban je veći nivo agresivnosti, jer nam je Nedović dao 21 poen u prvom poluvremenu. Posle je Teo preuzeo loptu u ruke, pa nam je Bolomboj dao četiri ili šest poena“.

BONUS VIDEO Aleksa Avramović i najbolji potezi iz sezone 2023/2024

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar