Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Aleksa Avramović, bek Partizana, meč protiv Crvene zvezde u porazu 80:73 završio je sa osam poena, a po završetku utakmice izneo je svoje utiske.

Avramović se prvo osvrnuo na to što ni ovog puta nije bilo pobede na gostujućem terenu:

„Nije se desio brejk ne znam već ni koja godina zaredom. Za razliku od prošle utakmice, sada je Zvezda bila korak ispred nas. Borila se do kraja, zasluženo je pobedila. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, imali smo dosta grešaka u napadu i odbrani. Ništa nije gotovo, idemo da izborimo majstoricu. Znamo da će biti preko 20.000 ljudi, spremnih da nam pomogne, pokušaćemo da pobedimo“, rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom se osvrnuo na šanse koje je Partizan propustio:

„Da, imali smo šuteve da se odlepimo na dva poseda. Posle je Teo iznudio faul za tri poena, to im je dalo blagu prednost jer su iz minusa otišli u plus. Imali smo i šut za produžetak, bila je i mrtva lopta na pola koša, imali smo šanse, ali idemo dalje“, dodao je on.

Istakao je i šta je potrebno Partizanu:

„Malo više smirenosti i stabilnosti. Ne mogu da kažem borba, jer bori se i Zvezda. Ali, potreban je veći nivo agresivnosti, jer nam je Nedović dao 21 poen u prvom poluvremenu. Posle je Teo preuzeo loptu u ruke, pa nam je Bolomboj dao četiri ili šest poena“.

Za kraj, Avramović je istakao:

„Razmišljamo o trećoj utakmici, pa da odigramo četvrtu i probaćemo da izborimo majstoricu. Ali samo da smo živi i zdravi, to mi je najvažnije. Videli smo šta je bilo sa Nikolom Topićem, mnogo mi je žao zbog njega, želim mu brz oporavak. Stvarno, to bih najviše voleo, da svi ostanemo živi i zdravi“, zaključio je bek Partizana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare