Mančester siti Livrepul fudbal utakmica
Foto: TANJUG/AP Photo/Frank Augstein

Teških 24 sata za Liverpul.

Liverpul je u subotu doživeo neočekivan poraz od poslednjeplasiranog Notingem Foresta i tako poništio sjajnu pobedu protiv Mančester sitija nedelju dana ranije.

Ipak, treba napomenuti da je Liverpul bio desetkovan i kada je sastav u pitanju jer su se problemi sa povređenim igračima nastavili.

PROČITAJTE JOŠ

Trenutno je van stroja čak osam fudbalera Liverpula, a ovom spisku se pred meč protiv Notingema pridružio i španski reprezentativac Tijago Alkantara, koji nije bio ni u protokolu.

Klop je stavio Tijaga na spisak za utakmicu, a mnogi su bili iznenađeni kada se Španac uopšte nije pojavio na stadionu u Notingemu i nije bilo objašnjenja šta se dešavalo.

Međutim, nedugo nakon toga, Klop je otkrio da je Tijago morao da propusti ovu utakmicu zbog upale uha, te da je čak u ranim jutarnjim satima završio u bolnici zbog jakih bolova.

„Tijago je sinoć dobio jako upalu uha. Nije bilo šanse da igra uopšte i odlučeno je da se vrati kući. Probudio se tokom noći sa bolom u uhu i morao je da ode u bolnicu da traži pomoć“, rekao je Klop i dodao.

„Problem je počeo u sred noći. Probudio sam se nešto kasnije, ali nije bilo moguće doneti nikakvu drugu odluku osim da ne igra. Naš doktor je otišao sa njim u bolnicu i odmah je bilo jasno da mora da se odmori. nekoliko dana dok se zapaljenje ne smiri.prođe”.

Tijago nije bio jedini koji je „ispao” iz tima pred sam meč, jer Klop nije mogao da računa na Darvina Nunjeza, koji je zadobio lakšu povredu, ali bi trebalo da bude spreman za meč Lige šampiona u sredu protiv Ajaksa.

BONUS VIDEO Utakmica sezone u Bundesligi, Augzburg i Lajpcig odigrali neverovatan meč – 3:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar