Foto: PartizanusV/Twitter/Printscreen

Oglasio se bivši član uprave crno-belih.

Vladimir Vuletić, nekadašnji član uprave Partizana, oglasio se nakon vesti da je Milorad Vučelić podneo ostavku.

PROČITAJTE JOŠ...

Vuletić je u video-zapisu koji je otpočeo rečima „za sve kojima je crno-bela boja u srcu“ govorio o poslednjim dešavanjima u Humskoj:

„Vest koja je pristigla, da je, nadamo se ovog puta neopozivo i bez ikakvih manevara, predsednik Paritzana Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika Partizana, je dobra i prava vest“, započeo je Vuletić.

Ipak, istakao je da postoji mnogo veći problem:

„Ovo nije dovoljno, ova ostavka ne znači ništa posebno ako za njim ostavku ne podnese generalni direktor Miloš Vazura. On je u mogućnosti da, nakon što je prekomponovao Skupštinu Partizana, narušio duh statuta uvodivši u skupštinu svoje prijatelje, rođake i kumove, može da organizuje novu izbornu Skupštinu za predsednika i to tako da spreči prave promene. Umesto Vučele može doći Mučela, potpuno je nevažno, jer konce vodi Miloš Vazura“, rekao je Vuletić.

Nakon što je najavio da će se pojaviti na protestu protiv uprave tima iz Humske, Vuletić je istakao i ko sve mora da ode iz Partizana:

„Te smene moraju biti ove smene – Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, svih 41 delegat Skupštine FK Partizan da podnese ostavku, i najzad svih pet članova klupske izborne komisije moraju da podnesu ostavku. Ove tri kategorije dovode do promena u Paritzanu. Ako podnesu neopozive ostavke, onda se stiču uslovi da zaista po stautu novim većima izaberemo članove koji će ući u Skupštinu i glasati po svojoj savesti za novu upravu FK Partizan“, rekao je Vuletić.

Podsećamo, Vučelić je podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Partizana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar