Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije pobedila je Švedsku u prijateljskom meču, poslednjem pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Dušan Vlahović nije imao sreće da se iz nekoliko izglednih šansi upiše u strelce i ulepša sebi veče u pobedi 3:0 protiv dobrog tima Šveđana.

PROČITAJTE JOŠ:

Golove su davali Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić, dok je Vlahović promašio dve sjajne šanse kada je slao loptu preko gola.

Nije mu se ispunila želja da pred očima jednog od svojih idola, Zlatana Ibrahimovića, uradi nešto posebno i zatrese mrežu Robina Olsena.

„Videli smo se kada se završila ceremonija. Bio je to za mene jako poseban momenat, nekoliko puta smo se sreli i to je za mene kao dečački san. Odrastao sam uz njega i jako je lepo. Zvanično je završio reprezentativnu karijeru, želim mu svu sreću šta će raditi dalje i nadam se da ćemo se sresti još“, rekao je Vlahović posle utakmice.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Otkrio je i da mu je Zlatan poželeo sreću u Nemačkoj, gde Srbija igra u grupi C protiv Engleske, Slovenije i Danske, 16, 20. i 25. juna.

„Pričali smo normalno, raspitivao se kada krećemo u Nemačku. Poželeo mi je sreću, da guram i dajem golove“, kaže Dušan.

Na pitanje o taktici Dragana Stojkovića Piksija, kaže da se ekipa privikla na njegov sistem i da nema problema da se radi u skladu sa njegovim uputstvima.

„Očekujemo borbenu Srbiju. Igramo na startu protiv Engleske, jednog od najvećih favorita na turniru, sigurno je jedna od najboljih na svetu. Biće jako teško, daćemo sve od sebe“, kazao je Vlahović.

U razgovoru za FSS je dodao i da ne bi ništa menjao u situaciji kada je gađao preko gola nakon što je obišao golmana Švedske i da veruje da je svejedno bio u ofsajdu.

O Englezima govori kao o jednom od favorita za osvajanje Evropskog prvenstva.

„Spremni smo, pričamo o jednoj od najboljih ekipa današnjice. Sigurno da će biti teško, ali spremni smo za ono što nas očekuje posle 24 godine“, kaže Dušan.

BONUS VIDEO: Srbija postala šampion Evrope

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar